A Terméktervező intézet kiállított az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ által szervezett Innovációs és Ipari Napon

Karunk részt vett az Óbudai Egyetemen az Egyetemi Kutató és Innovációs Központ által szervezett Innovációs és Ipari Napon, melyet Bécsi úti épület aulájában tartottak, október 12-én. Az eseményt az egyetem rektora, Prof. Dr. Kovács Levente köszöntötte, majd Prof. Dr. Felde Imre, ipari és üzleti kapcsolatokért felelős rektorhelyettes és Prof. Dr. Haidegger Tamás az EKIK iroda főigazgatója nyitotta meg.

Az eseményen minden kar lehetőséget kapott, hogy röviden bemutatkozzon az iparból érkezett szakemberek előtt. A RKK részéről Dr. Csiszér Tamás, egyetemi docens beszélt röviden karunk kutatóintézeteiről és szolgáltatásairól az üzleti világ innovációs és felső vezetőinek. A bemutatókat Expo-jellegű kiállítás követte, melynek célja az volt, hogy ösztönözze az egyetem és a külső partnerek közötti ötletcserét és lehetséges jövőbeli együttműködéseket.

Délelőtt standunknál az érdeklődők megismerkedhettek intézetünk kutató csoportjaival, kutatási projektjeivel, szolgáltatásaival és egy prezentáció segítségével képet kaphattak hallgatóink munkáiról. Délután a hallgatóknak jutott a főszerep. A diákok kutatásaikat bemutathatták és játékos workshopokon vehettek részt, ahol különböző feladatokat oldottak meg.