Végetért a nyári államvizsga időszak a Rejtő Sándor Könnyűipari- és Környezetmérnöki Karon

Sikeresen lezárult az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának ipari termék- és formatervező mérnöki alap- és mesterképzésének záróvizsga időszaka. Az alap- és mesterképzésen összesen 25 hallgató végzett kiemelkedő eredményekkel, amely jelentős mérföldkövet jelent az akadémiai pályájukon.

Az elmúlt hetekben megtartott záróvizsgák az elmúlt évek kemény munkájának csúcspontját jelentették. Tanulmányaik során ezek a hallgatók kivételes kreativitást, kritikus gondolkodást és problémamegoldó képességeket mutattak. Projektek és feladatok révén újszerű és gyakorlati megoldásokat mutattak be, amelyek valódi kihívásokra válaszolnak és hozzájárulnak a szakterület fejlődéséhez.

A kar nagy büszkeséggel tekint az elért eredményekre, és bizakodik abban, hogy ezek a végzett hallgatók kiválóan teljesítenek majd a jövőbeli karrierjük során. Ahogy ezek a friss diplomások belépnek a szakmai világba, magukkal viszik az Óbudai Egyetemen szerzett tudást, készségeket és tapasztalatokat.

Írta: Némethy Virág, RKK-TTI