Kiállították Óbudai Egyetem végzős hallgatóinak Korond 2.0 projektmunkáit a Budapest Central European Fashion Weeken

Szeptember 1-jén a Nemzeti Táncszínház adott otthont a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) egyik eseményének, ahol az Óbudai Egyetem KOROND 2.0 divatbemutatóján bemutatott öltözékekből válogatott kiállítást bemutatták. Az eseményen öt kiemelkedő tehetség, Gyémánt Anett, Kerékgyártó Kata, Nagy Regina, Rajnai Laura és Szabó Dóra alkotásai kaptak helyet, akik mind az Óbudai Egyetem ifjú, ám annál ígéretesebb ipari termék- és formatervező mérnök szakos hallgatói közé tartoznak.

A BCEFW célja, hogy hidat képezzen a magyar divatvilág és a szomszédos régiók között, elősegítve a kereskedelmi kapcsolatokat és növelve a nemzetközi láthatóságot. Az esemény évente kétszer kerül megrendezésre, és kulcsszerepet játszik abban, hogy a magyar divat tehetségei, illetve a régió feltörekvő márkái globális színtéren is ismertséget szerezzenek. Ebben a szellemben kerültek kiállításra az Óbudai Egyetem hallgatóinak munkái is.

A BCEFW keretein belül megrendezett esemény különleges platformot biztosított a feltörekvő tehetségek számára, hogy bemutatkozhassanak a szakma elismert képviselői és a nemzetközi közönség előtt. Az esemény sikere és a bemutatott kollekciók színvonala mind azt bizonyítják, hogy Budapest egyre inkább a nemzetközi divatélet középpontjába kerül. Az Óbudai Egyetem ifjú tehetségeinek munkái pedig megerősítették, hogy Magyarország komoly szereplő lehet a nemzetközi divatvilágban is.