KIADVÁNY KÉSZÜLT A TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIÁK ELMÚLT ÉVEINEK HALLGATÓI MUNKÁIBÓL

A Tudományos Diákköri Konferencia (TDK),a magyar felsőoktatás legszélesebb körű tehetséggondozási platformja, melyet 2024 tavaszán 59. alkalommal tartottak meg egyetemünkön és jogelődjében, a Budapesti Műszaki Főiskolán. Ez Magyarország legnagyobb és legrangosabb tudományos rendezvénye egyetemista és középiskolás diákok számára.

A TDK kiváló lehetőség a tehetséges diákok számára, hogy bemutassák kutatási eredményeiket a szakmai zsűri és a nagyközönség előtt, és hogy megmérettessék magukat társaikkal. A rendezvény mindenki számára nyitott, akár előadóként, akár nézőként, aki szeretne aktívan részt venni a tudományos életben.

Ez a kiadvány az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának hallgatói munkáiból nyújt inspiráló válogatást az érdeklődőknek, az utóbbi évek konferenciáinak anyagából.

Az Óbudai Egyetem 2023/24. tanévi TDK tevékenységét és konferenciáit az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából támogatja az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt „A hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatása” című pályázat (NTP-HHTDK-23).

A kiadványt az alábbi linken tudják megtekinteni: