Egyedi textil installáció díszítette az Óbuda Egyetemet a „Hazai és Külföldi Modellek a Projektoktatásban” című nemzetközi konferencián

Egyedi textil installáció díszítette az Óbuda Egyetemet a „Hazai és Külföldi Modellek a Projektoktatásban” című nemzetközi konferencián

Az Óbuda Egyetemen 2023.06.09-én megrendezett projekt konferencián egy dekoratív textil installáció fogadta a résztvevőket. Az installáció elkészítéséért az Óbuda Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karának Terméktervező Intézetének munkatársai, Sima-Molnár Viktória és Némethy Virág feleltek. Kreatív szakemberek a textíliák különleges összekapcsolásával alkottak egyedi darabokat, melyek együtt létrehozták az teret betöltő installációt.

A textil installáció a konferencia témájával és céljával harmonizált. A természet és környezet volt a fő inspirációs forrás, így az installáció kifejezte a fenntarthatóságra, a természeti elemekre és a környezeti tudatosságra való törekvést. A textíliák és színek gondosan megválasztott kombinációja a természet szépségét és sokszínűségét tükrözte.

Az Óbuda Egyetem konferenciája így nemcsak a szakmai eszmecserék és prezentációk helyszíne volt, hanem egyben lehetőséget adott a művészi kifejezésre és inspiráló élményekre is. Az installáció a résztvevők számára egyedi atmoszférát teremtett.

 Ez a kreatív megoldás jól mutatja az egyetem elkötelezettségét a művészet, a tudomány és a környezeti tudatosság összekapcsolásában.

Némethy Virág
TTI