Fedezd fel a KOROND 2.0 – Kreatív Modellezés Workshopot az Óbudai Egyetemen!

Csatlakozz hozzánk és lépj be a divattervezés világába az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari- és Környezetmérnöki Karának Terméktervező Intézetében megrendezésre kerülő KOROND 2.0 – Kreatív Modellezés Workshopon! Az esemény az NTP-HHTDK 23-0060 pályázat támogatásával valósul meg, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatóknak a divatbemutatóra készülő öltözékek kreatív modellezésének és szabásminta szerkesztésének elsajátítására.

A workshop célja, hogy mélyebb betekintést nyújtson a divattervezés folyamatába, különösen a korondi motívumok inspirálta tervezésekre fókuszálva. A résztvevők szakértő oktatók segítségével sajátíthatják el a modellezés technikáit és a szabásminta szerkesztés fortélyait, miközben megismerkedhetnek a divatipar legfrissebb trendjeivel és technológiai innovációival.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy személyesen is részese lehess a KOROND 2.0 projekt izgalmas világának! Tanulj a legjobbaktól és fejleszd kreatív képességeidet egy olyan környezetben, ahol a hagyomány és modernitás egyesül a divat területén.

Időpont: 2024. április 19, 26-27.

Helyszín: Budapest, Doberdó út 6, 1034