Sikeresen lezajlottak az államvizsgák az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari- és Környezetmérnöki Karán

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari- és Környezetmérnöki Karán idén is sikeresen zárultak az államvizsgák, ahol a végzős hallgatók bizonyíthatták szakmai felkészültségüket és tudásukat. Az államvizsga időszaka mindig kiemelkedő esemény az egyetem életében, hiszen itt kerül sor a diákok évek során megszerzett elméleti és gyakorlati ismereteinek összegzésére és bemutatására.

A vizsgák során bemutatott projektek között kiemelt figyelmet kaptak azok az innovatív megoldások, amelyek a környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében születtek. Több hallgató is olyan makettet, prototípust hozott létre, tervekkel állt elő, amely közvetlenül hozzájárulhat a könnyűipar modernizációjához és a környezeti terhelés csökkentéséhez.

Az államvizsgák sikeres lebonyolítása ismét bizonyította az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari- és Környezetmérnöki Karának magas színvonalú oktatási tevékenységét, és megerősítette az intézmény hírnevét a mérnökképzés területén.

Az Államvizsga Bizottság tagjai:

Varró Zoltán belsőépítész a Varrodesign alapítója, Papp-Vid Dóra DLA, Dr. Hottó Éva, Dr. Oroszlány Gabriella, Korona Péterné és Némethy Virág

Fedezd fel a KOROND 2.0 Kiállítást az Óbudai Egyetemen!

Csatlakozz hozzánk és lépj be a hagyomány és modernitás világába az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari- és Környezetmérnöki Karának Terméktervező Intézetében megrendezésre kerülő KOROND 2.0 Kiállításon! Az eseményt az NTP-HHTDK 23-0060 pályázat támogatásával szervezzük, hogy bemutassuk a május 14-én nagy sikerrel megrendezett KOROND 2.0 divatbemutatón látható lenyűgöző öltözékeket.

A kiállítás lehetőséget kínál arra, hogy közelebbről megismerd a hagyományos korondi motívumokat és azok modern alkalmazását a divattervezésben. Lépj be az innováció és kreativitás világába, és láss megdöbbentően szép tervezéseket, amelyek a múlt és jelen harmóniáját tükrözik.

Térj be hozzánk és tapasztald meg, hogyan fonódik össze a hagyomány és a kortárs divatvilág az Óbudai Egyetemen.

Kiállítás megnyitó: 2024.07.01.

Helyszín: Budapest, Doberdó út 6, 1034