Képgaléria:

Építészeti labirintus

Idén valamennyi III. évfolyamos, ITF szakos hallgató egyszerre állította ki az elmúlt félévi projektfeladatainak kreatív megoldásait.
A Textil és enteriőr modulos hallgatók függönyeihez, térelválasztóihoz, valamint az Öltözék és kiegészítők modulos hallgatók ruháihoz az építészet régi és új alkotásai adták a gazdag inspirációt.

Végzett ITF-es hallgatók a diplomaosztón

Az RKK 2013. 03. 02-án, szombaton tartotta diplomaosztó ünnepségét. A különleges, méltóságteljes eseményen megtelt az Auditórium elegánsan öltözött végzős hallgatókkal, szüleikkel, hozzátartozóikkal és tanáraikkal. A csoportképeken az ünnepség után összetoborzott hallgatók valamint az intézetigazgató látható, balról jobbra: Hanzel Benjámin, Haraszti Márton, László Péter, Máté Anna, Szepesváry Rita, Sallai Orsolya, Kovács Fruzsina, Pál Nikoletta és Kisfaludy Márta DLA. A fotóról hiányoznak: Dobrosi Eszter, Faragó Tamás, Hetes Réka és Kovács Judit. Szívből gratulálunk a friss diplomásoknak!

TTI államvizsgák 2012. június 27-29

A Terméktervező Intézet 2012. június 27-29-én tartotta a nyári államvizsgákat. Ez alkalommal másodszor védték meg szakdolgozatukat az ITF szakos hallgatók a KIP-esek utáni napokon. Képeinken a második és harmadik nap friss államvizsgázottjai láthatók, tanáraikkal, vizsgáztatóikkal és az elnökökkel együtt. Gratulálunk valamennyi sikeresen végzett hallgatónak! Kisfaludy Márta DLA intézetigazgató

 

ITF-es hallgató sikere Faenzában!

Brandenburg Júlia, IV. évfolyamos, terméktervező szakirányos hallgatónk az Erasmus keretében egy tanulmányi félévet töltött az olaszországi Faenzában, ahol egy pályaművével az ISIA kategóriában, elnyerte a fődíjat, vagyis 500 Eurót. Ötletgazdag, multifunkcionális tárgyát, a többi pályaművel együtt, a Nemzetközi Kerámia Múzeumban állítják ki, 2012 március 3-tól!

TTI Államvizsga február 6- és 7.-én

A Terméktervező Intézet 2012 február 6-án és 7-én tartotta a téli államvizsgákat. Ez alkalommal először védték meg szakdolgozatukat ITF szakos hallgatók, kiváló és jeles eredményekkel! Képeinken az első nap délutánjának friss államvizsgázottjai láthatók, akik KIP Terméktervező szakirányon végeztek. Gratulálunk valamennyi sikeresen végzett hallgatónak! Kisfaludy Márta DLA intézetigazgató