Képgaléria:

Magyar Tervezőgrafika Könyv

A VASVÁRI DESIGN Nyilvános Pályázatot hirdetett, amelynek célja, hogy összegyűjtse és bemutassa a magyar alkotók által készített kiemelkedő színvonalú tervezőgrafikai munkákat egy hiánypótló szakkönyvben. Hasonlóan, mint a nemrég kiadott nagysikerű MAGYAR LOGÓK című kötetben.
A zsűri által kiválasztott alkotásokat tartalmazó művet a grafikai design könyvek magyarországi kiadója, a Scolar Kiadó jelenteti meg MAGYAR TERVEZŐGRAFIKA címmel.

Sikeresen végeztek az első ipari termék- és formatervező mérnök szakos, stipendiumos hallgatók

Az RKK Terméktervező Intézetében idén először végeztek stipendiumos, angol nyelvű képzésben részt vett hallgatók. 2022 februárjában három diákunknak sikerült megszereznie az ipari termék- és formatervező mérnöki BSc diplomát, csomagolástervezés specializáción.

3 és fél éves tanulmányaik során valamennyi hallgató nagy szorgalmat és kreativitást tanúsított, öröm volt oktatni őket!

Határtalan Design / Design without borders 2021

A hazai dizájnélet hosszú évek óta meghatározó fóruma a Határtalan Design kiállítás, amely mára már nem csupán bútor-, textil-, forma- és ékszertervezők, képzőművészek munkáit mutatja be, de egyfajta összművészeti fesztiválként kortárs táncosok és zenészek számára is bemutatkozási lehetőséget kínál.

Hallgatónk sikeres részvétele a Budapest Central European Fashion Weeken

A Magyar Divat & Design Ügynökség 2020. szeptember 10. és 13. között rendezte meg a Budapest Central European Fashion Week-et, melyen a magyar divattervezők mutathatták be legújabb kollekciójukat. A  Young Talents Show-ra Ferencz Noémi, idén júniusban államvizsgázott, ipari termék- és formatervező mérnök hallgatónk is benevezett és márkakollekciójával részvételi lehetőséget nyert a látványos eseményen!

Siker az RKK új MSc-jén

2020. július 9-én kiváló eredményekkel védték meg diplomájukat a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Ipari terméktervező mérnöki MSc szakának első hallgatói.

A népszerű Ipari termék- és formatervező mérnöki BSc szakon végzettjeinket céloztuk meg elsősorban ezzel a 2 éves MSc képzéssel, de az ország bármely műszaki felsőoktatási intézményéből szívesen látjuk a jelentkezőket!

Ünnepvárás-ünnepvarázs

Decemberben ismét látványos kiállítást rendezett a Terméktervező Intézet, az Ipari termék- és formatervező szak III. évfolyamos, Enteriőrtevezés és Textil specializáció hallgatóinak legjobban sikerült alkotásaiból!

A téli ünnepeink szimbólumait, jelentéstartalmát, és megjelenési formáit, megismerve kezdték el tervezési feladataikat, melyek választható inspirációi a csillagászat, az Art deco és az eklektika voltak. Formai megoldás tekintetében a hallgatók szabad kezet kaptak, mert

Oldalak