A Startup Campus InnoGEN Ifjúsági pályázata: az „Év Divatipari Felfedezettje”

Pályázatot hirdet a Magyar Divat & Design Ügynökség a Startup Campus InnoGEN Ifjúsági Program keretében az „Év Divatipari Felfedezettje” díj elnyerésére. 
A pályázatra innováció és digitalizáció, művészet és kultúra, illetve társadalom és fenntarthatóság témaköreiben várják a divatipari szakképzésben, illetve a kreatívipari felsőoktatásban nappali tagozaton tanuló fiatalok jelentkezését. 

A jelentkezési határidő: 2021. június 2.

A pályázat részletei itt olvashatók: https://www.startupcampus.hu/innogen

**

A pályázatra jelentkező, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók tudomásul veszik, hogy pályázati szándékukról előzetesen tájékoztatni szükséges a témavezető oktatót. A pályázaton elért eredményekről, illetve azzal összefüggésben születő sajtó- és médiahírekről 48 órán belül a TTI Intézetigazgatást és a Témavezető tanárt tájékoztatni kötelesek.

A pályázatbeadás témavezetője Dr. Csanák Edit DLA. A benyújtandó pályázati anyag előzetes megtekintési jogát a Terméktervező Intézet fenntartja. A pályázatot a beadás előtt, 7 munkanapos átfutási időt beszámítva Dr. Csanák Edit DLA részére az alábbi elérhetőségre kérnénk megküldeni: csanak.edit@uni-obuda.hu
 
TTI Intézetigazgatás