24-ik ÓE Állásbörze - 2020 március 3-4.

Idén 24. alkalommal rendezzük meg Egyetemünkön az ÓE Állásbörzét 2020. március 3-án és 4-én.
Március 3-án az óbudai, március 4-én pedig a Tavaszmező utcai Kampuszon  várjuk vállalati partnereinket és hallgatóinkat.

"Börzénket nem csak munkát keresőknek ajánljuk, ugyanis számos cég szakmai gyakorlati helyet is ajánl.  Így diákmunka helyett akár már a szakmádban elhelyezkedve is tudsz dolgozni és pénzt keresni. Az önéletrajzban pedig jól mutat, hogy frissdiplomás létedre nem pályakezdő vagy!

A személyes álláskeresés egy állásbörzén az egyik leghatékonyabban módszer, hiszen amíg egy önéletrajz csupán „vázlatos” formában nyújt rólad képet, addig a személyes találkozás és beszélgetés által sokkal jobban bizonyíthatod a cégek számára szakmai felkészültségedet. Így ha nem csak tájékozódsz, hanem jelentkezel is valamely állásra, az általad leadott önéletrajz a személyes találkozás által többlet tartalommal telik meg, amely a „nagy döntés” pillanatában mérvadó lehet!"

A börzéről - a jelentkezés menetéről - bővebb információ található az Állásbörze weboldalán, mely elérhető a https://allasborze.uni-obuda.hu linkre kattintva.

A szervezők örömmel fogadják visszajelzés eiket, lehetséges vállalati résztvevői javaslataikat az alábbi elérhetőségeken:
Mezei Miklós (mezei.miklos@kvk.uni-obuda.hu, 20/236-39-31).

ÓE