Hírek:

Áprilisban TDK

Az Óbudai Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa novemberben szervezi meg őszi Tudományos Diákköri Konferenciáját.

Az 53. Tudományos Diákköri Konferenciát
2021. április 28-án (szerda) tartjuk.

A konferenciára előzetesen nevezni kell a következők szerint. A dolgozathoz tartozó szerzők jelentkezési adatait és a tartalmi kivonatot rögzíteni kell a kari elektronikus TDK jelentkezési portálon (tdk.rkk.uni-obuda.hu), majd véglegesítés után a konzulensének is engedélyeznie kell a jelentkezést 2021. március 29. (hétfő) délig (12:00 óra).

XXI. századi témák a Terméktervező Intézet államvizsgáján!

Gondoltunk-e már arra, hogy milyen egy vegán kávézó, vagy hogyan segíti mindennapjainkat egy multifunkcionális munkaasztal? Mitől válik igazi közösségi térré egy bérház udvara vagy milyen egy helytakarékos biciklitároló a lakásunkban?

Többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ végzős hallgatóink, akik ötletgazdag és innovatív szakdolgozati munkákat mutattak be a 2021. 02. 02-04-ig tartó, háromnapos védésen.

Felhívás: "Beépített rendszerek és mikrovezérlők" címmel induló tárgyra

T. Hallgatók !

Idén is indul a "Beépített rendszerek és mikrovezérlők" szabadon választható tárgy.
A tárgyon megismerkedhetünk a napjainkban mindenbe beépített mini és mikro számítástechnikai eszközökkel.
A korábbi tematikák erősen gyakorlati (manuális/kontakt) képzésre alapoztak, sajnos a CoVID helyzet miatt valőszínű változások lesznek.

A félév kezdésének módja még megjósolhatatlan... Kontakt esetben indulunk a megszokott tematikával, Online helyzet esetén pedig:

Oldalak